Tervetuloa Incapin sijoittajasivuille!

Tervetuloa tutustumaan Incapiin sijoituskohteena! Näiden sivujen tarkoituksena on palvella Incapin nykyisiä ja potentiaalisia osakkeenomistajia, rahoittajia ja muita pääomamarkkinoilla toimivia tahoja. Sivuilta löytyy sekä ajankohtaista tietoa että historia-aineistoa.

Incap Oyj noudattaa toiminnassaan Suomen lakeja, yhtiöjärjestystä sekä julkisesti noteerattuja yhtiöitä koskevia määräyksiä ja ohjeita. Incap toimii Helsingin Pörssin (Nasdaq Helsinki Oy) sääntöjen mukaisesti ja soveltaa muun muassa Pörssin sisäpiiriohjetta ja Helsinki Takeover Coden suosituksia.

Lue lisää »

Incap Oyj:n ylin päättävä elin on yhtiökokous, joka kokoontuu hallituksen kutsumana varsinaiseen yhtiökokoukseen kerran vuodessa. Yhtiökokous pidetään kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä, yleensä huhtikuussa.

Uutisarkistosta löydät kaikki Incapin pörssi- ja lehdistötiedotteet.

Lue lisää »

Incap Oyj noudattaa Helsingin Pörssin (Nasdaq Helsinki Oy) sisäpiiriohjetta, joka astui voimaan 3.1.2018.

Lue lisää »

Incap Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Pohjoismaisella listalla Incap kuuluu ryhmään Small Cap ja toimialaluokkaan Industrials/Industrial Goods & Services.

Lue lisää »

Olemme elektroniikan sopimusvalmistaja (EMS). Incapilla on pitkä historia elektroniikan sopimusvalmistajana ja meidät tunnetaan korkeasta laadusta. Tätä haluamme vaalia ja viedä eteenpäin. Olemassa olevan kapasiteetin älykäs hyödyntäminen mahdollistaa kustannustehokkuutemme ja kannattavuutemme.

Lue lisää »

Incapin sijoittajaviestinnän tavoitteena on tukea osakkeen oikeaa hinnanmuodostusta tuottamalla täsmällistä ja ajan tasalla olevaa tietoa Incap-konsernin liiketoiminnasta ja taloudellisesta kehityksestä.

Lue lisää »