INCAPIN TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU

Pörssitiedote 7.7.2003

Incap Oyj:n hallitus ja toimitusjohtaja Seppo Ropponen ovat yhteisesti sopineet, että Seppo Ropponen siirtyy hoitamaan hallituksen nimeämiä erityistehtäviä tästä päivästä lähtien. Hallituksen puheenjohtaja Jorma Terentjeff kiittää Seppo Ropposta hänen vahvasta panoksestaan Incapin ja JMC Toolsin toimintojen yhdistämisessä ja konsernin toiminnan sopeuttamisessa haasteellisessa markkinatilanteessa.
 
Incap Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on tänään nimitetty diplomi-insinööri Juhani Hanninen (54). Juhani Hanninen toimii tällä hetkellä sveitsiläisen, pörssissä noteeratun Sulzer-konsernin pumppudivisioonan johtotehtävissä sekä sen suomalaisen tytäryhtiön Sulzer Pumps Finland Oy:n toimitusjohtajana. Tätä ennen, vuosina 1991 – 2000, Hanninen on toiminut A. Ahlström Oy:ssä eri tehtävissä, muun muassa Ahlström Automationissa, Ahlström Machineryn Keski-Euroopan toimintojen johtajana sekä Ahlström Pumput Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin Hanninen on työskennellyt Siemens Oy:n, Huhtamäki Oy Evoxin, Aspo Oy Elektroniikan sekä Fiskars Oy:n elektroniikkaryhmän palveluksessa. Monipuolisen työuransa ansiosta Juhani Hannisella on vankka ja laaja-alainen kokemus suomalaisessa ja kansainvälisessä elektroniikka- ja metalliteollisuudessa.
 
Juhani Hanninen ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan syyskuussa, johon saakka vt. toimitusjohtajana toimii Incap-konsernin talousjohtaja Rauni Nokela.
 
INCAP OYJ
Hallitus
 
Jorma Terentjeff
hallituksen puheenjohtaja
 
Lisätietoja:
Jorma Terentjeff, puh. 0400 682 112
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet