INCAP UUSII ORGANISAATIORAKENTEENSA

Pörssitiedote 30.9.2003 klo 13

Incap tehostaa ja selkeyttää toimintaansa organisaatiomuutoksella, joka astuu voimaan 1.11.2003. Muutoksella halutaan parantaa asiakaspalvelua, selkeyttää eri tuotantoyksiköiden toimintatapoja, suunnata toimintaa laajoihin toimituskokonaisuuksiin sekä tehostaa kannattavuuden kannalta olennaisia materiaalitoimintoja. 
 
Markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu muodostavat oman kokonaisuuden, jonka toiminnan johtamisesta vastaa Petri Saari (34). Tällä hetkellä hän vastaa konsernin myynnistä.
 
Yhtiön kaikkien valmistuspalvelujen tuotanto ja kehittäminen ryhmitetään yhteen Valmistuspalvelut-yksikköön, jota johtaa Timo Sonninen (36). Hän vastaa tällä hetkellä elektroniikan ja mekaniikan liiketoiminnasta.
 
Kaikki materiaalitoiminnot yhdistetään uuteen Materiaalihallinto-yksikköön, jonka johtajaksi on nimitetty Ari Turunen (36). Hän siirtyy Incapin palvelukseen REMEC Oy:stä (entinen Solitra Oy ja ADC Telecommunications Oy), jossa hän on toiminut Euroopan ja Aasian materiaalitoiminnoista vastaavana johtajana.
 
Incapin toimitusjohtajan Juhani Hannisen mukaan uusi, selkeä organisaatiorakenne auttaa kohdistamaan voimavarat oikein. “Yksittäisten tehtaiden tai liiketoimintojen sijasta toimimme tiiviinä, yhtenäisenä kokonaisuutena, mikä näkyy asiakkaalle parempana kokonaispalveluna. Materiaalihallintoa tehostamalla parannamme kannattavuutta ja lisäämme kilpailukykyämme”, sanoo Juhani Hanninen.
  
Incap-konsernin uuteen johtoryhmään kuuluvat seuraavat henkilöt:
 
Juhani Hanninen, toimitusjohtaja (johtoryhmän puheenjohtaja)
Hannele Pöllä, viestintä ja sijoittajasuhteet
Petri Saari, myynti ja markkinointi
Timo Sonninen, valmistuspalvelut
Ari Turunen, materiaalihallinto
Tuula Ylimäki, talous ja hallinto
 
INCAP OYJ
 
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineetLisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 5048 296