INCAP ESITTÄYTYY TEOLLISUUSFORUM 2003 -TAPAHTUMASSA

Tervetuloa Pintakäsittely 2003 -messujen osastolle C435

Esittelemme osastollamme kokonaisvaltaisia palvelujamme,  jotka sisältävät elektroniikan ja mekaniikan perinteisten valmistuspalveluiden lisäksi myös vaativaa tarkkuuspinnoitusta ja ohutlevyjen työstöä etsaamalla.
 
Erikoisalana tarkkuuspinnoitus
 
Pinnoitusyksikkömme on erikoistunut sähköisten komponenttien vaativaan tarkkuuspinnoitukseen. Ruukin yrityspuistossa sijaitsevat, noin 4 000 m2:n modernit tilat sisältävät kaksi automaattista pinnoituslinjaa sekä useita manuaalisia tuotantolinjoja. Olemme tehneet tarkkuuspinnoitusta kansainvälisesti toimiville yrityksille sekä kotimaahan että vientiin jo vuodesta 1995.
 
Käytämme pinnoituksessa yleensä hyvin sähköä johtavia metallisia pinnoitteita kuten hopeaa, kultaa, kuparia, nikkeliä tai tinaa. Pinnoitettavien komponenttien raaka-aineina on yleensä alumiini, alumiiniseokset, kupari, teräs tai ruostumattomat terässeokset. Moitteettoman pinnoitustuloksen varmistamiseksi olemme kehittäneet prosessiamme erilaisin menetelmin ja käytämme laadunvarmistuksessa mm. pinnoituksen kerrosvahvuutta mittaavia röntgenlaitteita.
 
Etsattujen ohutlevyjen valmistus
 
Valmistamme ohutlevyjä Suomessa ainutlaatuisella kemiallisella työstöllä, jolla vaikeatkin kappaleet saadaan tehdyksi nopeasti ja edullisesti. Halutut kuviot siirretään metalliin valoherkän kalvon avulla, ja kalvon kehittämisen jälkeen paljastuneet metallialueet syövytetään pois etsaamalla. Koska työkaluja ei tarvita, myös muutosten tekeminen tuotteeseen on nopeaa ja halpaa.
 
Kokemuksemme takaa korkean laadun ja saumattoman yhteistyön
 
Kaikkea tekemistämme leimaa pyrkimys korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla edistämässä asiakkaidemme menestystä ja etenemistä alansa johtaviksi laitetoimittajiksi.
 
Tavataan messuilla!
 
INCAP OYJ
 
Petri Saari
myyntijohtaja
 
Marko Kangasjärvelä  Jari Niskanen   Iikka Ellilä