INCAP TELLABSIN YHTEISTYÖKUMPPANINA TÄNÄÄN PALKITUN OHUTLEVYTUOTTEEN TUOTEKEHITYKSESSÄ

Incap Oyj on ollut Tellabs Oy:n yhteistyökumppanina kehittämässä Tellabs® 8660 edge switch -reunakytkintä, jolle Teknologiateollisuus ry on tänään myöntänyt Plootu Fennica 2004 Ohutlevypalkinnon.
 
Incap on vastannut palkinnon saaneen tuotteen protovalmistuksesta ja valmistettavuuden parantamisesta. Tuotteen valmistuskustannuksia onnistuttiin alentamaan noin 30 % perinteisiin valmistusmenetelmiin verrattuna ja myös tuotteen valmistusaika on lyhentynyt huomattavasti.
 
“Palkinnon saanut tuote on oivallinen esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä, jollaiseen pyrimme asiakkaidemme kanssa”, kertoo Incapin toimitusjohtaja Juhani Hanninen. “Kun Incap valmistustekniikan osaajana on mukana tuotekehityksessä, voidaan valmistettavuuteen liittyvät seikat ottaa huomioon jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Tällöin saavutetaan huomattavia kustannussäästöjä, mistä on välitöntä hyötyä asiakkaan liiketoiminnalle. Ja tärkeä menestystekijä on sekin, että uusi tuote saadaan nopeasti sarjatuotantoon ja markkinoille.”
 
 
Lisätietoja:
Juhani Hanninen, Incap Oyj, toimitusjohtaja, puh. 050 5567 199
Hannele Pöllä, Incap Oyj, viestintäjohtaja, puh. 040 5048 296
Jarmo Ojalammi, Incap Oyj, menetelmäsuunnittelija, puh. 040 347 2026
 
Incap Oyj on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Tarjoamme asiakkaillemme elektroniikkaa ja mekaniikkaa sisältävien tuotteiden valmistusosaamista yli 25 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Liikevaihtomme vuonna 2003 oli 65,2 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on tällä hetkellä 550 henkilöä. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Helsingissä, Kempeleessä, Ruukissa, Vaasassa, Vuokatissa ja Viron Kuressaaressa.
 
 
JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet