INCAP JA KONE SYVENTÄVÄT YHTEISTYÖTÄÄN

Incap ja KONE Oyj ovat allekirjoittaneet uuden yhteistyösopimuksen, joka merkitsee yritysten välisen kumppanuuden merkittävää laajenemista ja antaa Incapille globaalin toimittajan aseman KONEen Hissit ja liukuportaat -liiketoimintayksikössä. Yhteistyösopimus kattaa elektroniikan ja mekaniikan volyymivalmistuksen lisäksi myös suunnittelun, tuotannollistamisen ja pilottisarjojen valmistuksen sekä loppukokoonpanon.
 
Elektroniikkavalmistus ja loppukokoonpano tapahtuvat Incapin Vuokatin ja Viron tehtailla. Kotelot ja muut ohutlevyosat valmistetaan Incapin Helsingin tehtaalla. Sopimukseen liittyvän uuden tuoteperheen pilottitoimitukset alkoivat syyskuussa ja varsinaisten tuotantosarjojen valmistus käynnistyy vuodenvaihteessa.
 
“Sopimus on Incapille merkittävä ja mahdollistaa yhteistyön syventämisen KONE-konsernin kanssa. Nyt valmistettava tuoteperhe sopii hyvin tuotantomalliimme: se on tuotekokonaisuus, jossa hyödynnetään yhtiömme monia osaamisalueita. Asiakas saa laajan kokonaisuuden yhdeltä toimittajalta – helposti ja joustavasti”, sanoo Incapin toimitusjohtaja Juhani Hanninen.
 
INCAP OYJ
 
 
Hannele Pöllä

viestintäjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
myyntijohtaja Petri Saari, puh. 040 777 5769
Account Manager Asko Mononen, puh. 0400 890 062


KONE on globaali palvelu- ja konepajayritys, joka on erikoistunut ihmisten ja tavaroiden kuljettamiseen. Se koostuu kahdesta liiketoimintaryhmästä, jotka ovat KONE Hissit ja liukuportaat ja Kone Cargotec. KONE Hissit ja liukuportaat myy, valmistaa, asentaa, huoltaa ja modernisoi hissejä ja liukuportaita sekä huoltaa rakennusten automaattiovia. Kone Cargotec toimittaa tuotteita ja ratkaisuja helpottamaan tavaroiden siirtelyä ja kuormaamista. KONEen B-osake on listattu Helsingin Pörssissä. Lisätietoja: www.konecorp.com.


Incap on elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incap tarjoaa elektroniikkaa ja mekaniikkaa sisältävien tuotteiden valmistusosaamista yli 25 vuoden kokemuksella. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä. Lisätietoja: www.incap.fi.