INCAP JA ASSA ABLOY UUSIVAT YHTEISTYÖSOPIMUKSENSA

Incap ja Assa Abloy -konserni ovat allekirjoittaneet uuden yhteistyösopimuksen, joka antaa Incapille globaalin toimittajan aseman Assa Abloy -konsernissa. Yhteistyösopimus kattaa elektroniikan ja mekaniikan volyymivalmistuksen lisäksi suunnittelun, tuotannollistamisen,  pilottisarjojen valmistamisen sekä loppukokoonpanon.
 
Incap ja Abloy Oy ovat tehneet läheistä yhteistyötä jo parinkymmenen vuoden ajan. Nyt Incap on saanut hyväksytyn toimittajan aseman myös muissa Assa Abloy -konserniin kuuluvissa yhtiöissä, mikä luo Incapille uusia mahdollisuuksia yhteistyön lisäämiseen asiakkaan kanssa.
 
Ensimmäinen uuden sopimuksen mukaan toimitettava tuote on elektronisen lukkojärjestelmän ohjelmointilaite, jonka uusimman version Incap on suunnitellut uudelleen yhteistyössä Solid AB:n kanssa. Tuotteen valmistus tapahtuu Incapin Vuokatin tehtaalla, josta se toimitetaan asiakkaan pakkauksessa suoraan Assa Abloyn yksiköihin ja asiakkaille Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja Israelissa.
 
“Tavoittelemme Incapissa liikevaihdon kasvua ensisijaisesti strategisten nykyasiakkaiden kanssa. Yhteistyösopimuksen uusiminen on yksi etappi Assa Abloyn ja Incapin välisen kumppanuuden syventämisessä, ja samaan suuntaan pyrimme etenemään myös muiden avainasiakkaidemme kanssa”, sanoo Incapin myyntijohtaja Petri Saari.
 
 
INCAP OYJ
 
 
Hannele Pöllä
viestintäjohtaja