TELLABS OY:N PROTOVALMISTUS SIIRTYY INCAPILLE

Incap Oyj ja Tellabs Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Tellabs ulkoistaa prototyyppien ja tuotannon esisarjojen valmistuksen sekä siihen liittyvät palvelut Incapille.
 
Liiketoiminta siirtyy Incapille 1.12.2005. Proto- ja ramp-up-yksikössä työskentelevät 15 henkilöä tulevat Incapin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhtiöt ovat sopineet, että toiminta siirretään pois Tellabsin Espoossa sijaitsevista tiloista kolmen kuukauden siirtymäajan jälkeen. Uutta sijaintipaikkaa ei ole vielä päätetty.  
 
Liiketoimintakauppaan liittyvä yhteistyösopimus sisältää prototyyppien ja esisarjojen valmistamisen Tellabsin tuotekehitysyksiköille Suomessa ja Tanskassa. Incapin ja Tellabsin tähänastinen yhteistyö on kattanut erilaisten tietoliikennetuotteiden valmistuksen Incapin Vuokatin ja Helsingin tehtailla. 
 
“Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että Tellabs ulkoisti meille prototyyppien ja esisarjojen valmistuksen”, sanoo Incap-konsernin toimitusjohtaja Juhani Hanninen. “Sopimuksen saaminen osoitti, että Incapin kilpailukyky ja osaaminen pärjäävät kovassakin kansainvälisessä vertailussa.” 
 
“Ulkoistetut toiminnot sopivat saumattomasti Incapin nykyiseen toimintamalliin. Ne ovat tärkeitä työvaiheita kaikille elektroniikan laitetoimittajille, ja olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta uusien tuotteiden nopeasta ja joustavasta tuotantoon viemisestä. Tellabsin protovalmistuksen siirtyminen meille vahvistaa asemaamme tällä osaamisalueella ja tarjoaa mahdollisuuksia yhteistyön lisäämiseen sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa.”
 
INCAP OYJ
 
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja