INCAP INVESTOI UUTEEN LADONTATEKNIIKKAAN

Lehdistötiedote                                                           20.6.2006 klo 8
 
Incap on hankkinut kaksi uutta SMD-ladontalinjaa. Linjat sisältävät pastanpainokoneen, kaksi Siemens-ladontakonetta, juotosuunin ja automaattisen optisen tarkastuslaitteen (AOI). Ostetut ladontalinjat edustavat alan uusinta tekniikkaa ja yhdellä linjalla pystytään latomaan jopa 80 000 komponenttia tunnissa. Ne soveltuvat myös erittäin pienten (01005) komponenttien ladontaan.
 
Toinen linjoista sijoitetaan Kuressaaren uuteen tehtaaseen, jossa se on tuotantokäytössä heinäkuussa. Investoinnilla nostetaan yksikön teknologia ja kapasiteetti kysyntää vastaavalle tasolle.
 
Toinen linja asennetaan Vuokatin yksikköön, jossa se täydentää prototyyppien ja uusien tuotteiden ylösajoon erikoistuneita laitteita. Uudella linjalla valmistetaan tuotannon esisarjoja ja niiden jälkeistä volyymituotantoa muun muassa tietoliikennesektorin asiakkaille. Linjan asennus Vuokattiin tapahtuu syyskuussa.
 
Investoinnin kokonaisarvo on noin 2,3 miljoonaa euroa.
 
INCAP OYJ
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
valmistuspalvelujen johtaja Timo Sonninen, puh. 0400 890 064
 
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Liikevaihto vuonna 2005 oli 76,7 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 480 henkilöä. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä. Lisätietoja: www.incap.fi.