INCAPIN UUSI TEHDAS VIROSSA ON OTETTU KÄYTTÖÖN

Lehdistötiedote 24.7.2006
 
Incapin uusi tehdasrakennus Kuressaaressa on valmistunut ja ensimmäiset toimitukset uudelta tehtaalta tapahtuivat viime viikolla.
 
Uudisrakennuksen kokonaispinta-ala on 3 700 neliömetriä ja se kolminkertaistaa Incapin aiemmat tuotantotilat Kuressaaressa.
 
Tuotantotilojen kasvu mahdollistaa tehtaan teknologiatason ja kapasiteetin nostamisen kysyntää vastaavalle tasolle. Valmistuskapasiteetin lisäys luo hyvät edellytykset liikevaihdon kasvulle ja uusien asiakkaiden hankinnalle Skandinaviassa ja Keski-Euroopassa.
 
Uusiin tuotantotiloihin on siirretty entisestä tehtaasta ladontalinjoja, käsityöpisteitä sekä muita piirikorttien ladontaan liittyviä laitteita. Vastikään hankitun uuden SMD-ladontalinjan asennus on parhaillaan käynnissä.
 
Vanhassa tehdasrakennuksessa jatketaan kokoonpanotöitä ja uusien työntekijöiden koulutusta. Incapin palveluksessa Kuressaaressa on tällä hetkellä 125 henkilöä.
 
Uusi tehdasrakennus on suunniteltu siten, että tiloja voidaan laajentaa tarvittaessa noin 7 000 neliömetriin.
 
INCAP OYJ
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
 
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2005 oli 76,7 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 540 henkilöä. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä. Lisätietoja: www.incap.fi.