ANNE SOINTU INCAPIN TALOUSJOHTAJAKSI

Pörssitiedote 1.11.2006 klo 12
 
 
Incapin talousjohtaja, ekonomi Tuula Ylimäki on nimitetty Incap-konsernin tytäryhtiön Ultraprint Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään päätoimisesti vuoden 2007 alussa ja toimii edelleen Incap-konsernin johtoryhmän jäsenenä.
 
Nimityksen taustalla on Incapin päätös kehittää Ultraprint Oy:n toimintaa voimakkaasti ja vahvistaa yhtiön asemaa nopeasti kehittyvillä markkinoilla.
 
Uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2007 alkaen on nimitetty TTM, eMBA Anne Sointu (50). Hänen vastuualueeseensa kuuluu koko konsernin talous, rahoitus ja tietohallinto.
 
Anne Sointu siirtyy Incapin palvelukseen Kemppi Oy:stä, jossa hän on työskennellyt talous- ja tietohallintojohtajana vuodesta 1993. Sitä ennen hän on toiminut vastaavissa tehtävissä muun muassa Starckjohann-konsernissa ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Varmassa.
 
INCAP OYJ
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
Helsingin pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
 
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2005 oli 76,7 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä ja se kuuluu Pohjoismaisen pörssilistan Small Cap -ryhmässä informaatioteknologian toimialaluokkaan. Lisätietoja: www.incap.fi.