INCAP JA BEVESYS FINLAND ALOITTAVAT YHTEISTYÖN KIERRÄTYSJÄRJESTELMIEN VALMISTUKSESSA

Lehdistötiedote     24.1.2007   klo 14.30
 
Incap Oyj on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Bevesys Finland Oy:n kanssa, joka toimittaa ja ylläpitää tyhjien juomapakkausten palautusjärjestelmiä päivittäistavarakaupan tarpeisiin. Näihin järjestelmiin kuuluvat pullojen ja tölkkien palautusautomaatit, lajittelulaitteet ja puristimet. Yhteistyösopimus sisältää laitteissa käytetyn elektroniikan ja mekaniikan valmistusta sekä osakokoonpanoa aina valmiiseen tuotteeseen asti. Osien valmistus ja kokoonpano tapahtuvat Incapin Helsingin ja Kuressaaren tehtaissa.
 
“Tämä sopimus on taas uusi esimerkki Incapin kilpailukyvystä elektroniikkaa ja mekaniikkaa sisältävien tuotekokonaisuuksien valmistamisessa. Sopimus on meille arvoltaan merkittävä, ja nyt käynnistettävä yhteistyö laajentaa edelleen monipuolista asiakaspohjaamme”, myyntijohtaja Petri Saari Incap Oyj:ltä sanoo. Bevesys Finland Oy:n näkymät palautusjärjestelmien toimittajana ovat hyvät, sillä markkinoiden odotetaan kasvavan kierrätyksen lisääntyessä. Lisäksi panttijärjestelmät laajentuvat Suomessa vuoden 2008 alussa.
 
“Haluamme keskittyä ydinosaamiseemme ja parantaa toimitustemme laatua sekä vastata kasvavaan kysyntään ja kovenevaan kilpailuun. Incapin modernit ja kilpailukykyiset valmistusmahdollisuudet ja laaduntuottokyky vakuuttivat meidät ja tukevat hyvin kasvustrategiaamme niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin”, toimitusjohtaja Antti Auno Bevesys Finland Oy:ltä sanoo.
 
Ensimmäiset toimitukset käynnistyvät vuoden 2007 alkupuolella. Sopimus sisältää mahdollisuuden lisätä toimituslaajuutta tulevaisuudessa.
 
INCAP OYJ
Lisätietoja: Petri Saari, myyntijohtaja, puh. 040 777 5769
Hannele Pöllä, viestintäjohtaja, puh. 040 504 8296
 
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2005 oli 76,7 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä ja se kuuluu Pohjoismaisen pörssilistan Small Cap -ryhmässä informaatioteknologian toimialaluokkaan. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Bevesys Finland Oy on tyhjien juomapakkausten palautusjärjestelmien valmistaja. Yhtiö sijaitsee Kouvolassa ja työllistää noin 20 ihmistä. Yrityksen kierrätysjärjestelmien ensisijaiset markkina-alueet ovat Suomi ja Itävalta, mutta niitä on asennettu myös Tanskassa, Tsekeissä ja Benelux-maissa. Bevesys-palautusjärjestelmiä on toimitettu jo yli 1000 kpl, joista noin 60 % ulkomaille. Yhtiön budjetoitu liikevaihto vuodelle 2007 on 6 miljoonaa euroa. www.bevesys.fi