SAMI MYKKÄNEN INCAPIN VALMISTUSPALVELUJEN JOHTAJAKSI

Incap Oyj Lehdistötiedote 7.3.2007 klo 14.00


Incap-konsernin valmistuspalvelujen johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on 1.3.2007 alkaen nimitetty insinööri Sami Mykkänen (33). Mykkäsen vastuualueina Incapissa ovat Helsingin, Kuressaaren, Vuokatin ja Vaasan tehtaat sekä konsernin suunnittelupalvelut. Hän on johtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtaja Juhani Hanniselle.

Sami Mykkänen on työskennellyt aiemmin Powerwave Technologies:n Shanghain tehtaan tuotantojohtajan tehtävistä, jossa hän on vastannut tuotannon lisäksi myös testaus- ja prosessinkehityksestä. Hänen alaisuudessaan työskenteli Kiinassa noin 1200 henkilöä ja Suomessa 15 henkilön NPI-ryhmä, joka on osa Powerwaven Yhdysvaltojen organisaatiota.

Sami on toiminut eri tehtävissä Powerwaven palveluksessa vuodesta 1994 alkaen, jolloin yhtiön nimenä oli Solitra Oy. Sen jälkeen yhtiö on toiminut myös nimillä ADC ja REMEC.

“Sami Mykkänen tuo Incapiin kokemusta kansainvälisten valmistuspalvelujen saralta. Olemme tyytyväisiä saadessamme Incapin valmistuspalveluihin uutta näkemystä tukemaan kasvustrategiaamme”, sanoo Incapin toimitusjohtaja, Juhani Hanninen.


INCAP OYJ

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296


JAKELU
Helsingin pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet


INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessi-teollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 89 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 540 henkilöä. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä ja se kuuluu Pohjoismaisen pörssilistan Small Cap -ryhmässä informaatioteknologian toimialaluokkaan. Lisätietoja: www.incap.fi.