INCAP ALOITTAA TASASUUNNINJÄRJESTELMIEN VALMISTUKSEN EFORELLE

Lehdistötiedote       8.3.2007 klo 10.00
 
 
Incap Oyj on allekirjoittanut Efore Oyj:n kanssa sopimuksen tasasuunninjärjestelmien valmistuksesta Incapin Viron tehtaalla. Eforen tasasuunninjärjestelmät tuottavat jatkuvaa tasasähköä ja ne on suunniteltu erityisesti tietoliikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Järjestelmien keskeisiä ominaisuuksia ovat edistyksellinen akkujenvalvontayksikkö ja etäkäyttömahdollisuus.
 
Nyt sovittu tasasuuntimien valmistus sisältää asiakaskohtaisia laitekokonaisuuksia, joiden tuoteversiot ovat yleensä myös tilauskohtaisesti räätälöityjä. Incap alkaa valmistaa järjestelmien uusia tuoteperheitä Kuressaaren tehtaalla, jossa henkilöstön koulutus on jo käynnissä. Valmistus työllistää aluksi noin kymmenen henkilöä.
 
Sopimus sisältää toimituslaajuuden kasvattamisen vähitellen ja volyymien arvioidaan kasvavan merkittävästi lähivuosien aikana. Valmistus ei vaadi Incapilta uusia laiteinvestointeja, sillä Eforelta siirtyy muun muassa testauslaitteistoa Incapille.
 
Tuotteiden valmistus Incapissa alkaa huhtikuun loppuun mennessä. “Projektin aikataulu on hyvin tiukka, mutta luotamme Incapin osaamiseen ja ammattitaitoon sen toteuttamisessa”, sanoo Eforen toimitusjohtaja Reijo Mäihäniemi.
 
“Sopimus merkitsee Incapille valmistusohjelman laajentamista uudenlaisiin tuotteisiin, ja olemme tyytyväisiä voidessamme toimittaa niitä kansainvälisille loppukäyttäjille vaativiin käyttökohteisiin. Tasasuunninjärjestelmät sopivat strategiaamme erittäin hyvin – onhan kyse teknisesti vaativista tuotekokonaisuuksista, joista valmistetaan useita eri versioita. Näemme tämän sopimuksen merkittävänä Incapille sekä volyymiltaan että referenssiarvoltaan”, sanoo Juhani Hanninen, Incap Oyj:n toimitusjohtaja.
 
INCAP OYJ
 
Lisätietoja:
Petri Saari, myyntijohtaja, puh. 040 777 5769 
Hannele Pöllä, viestintäjohtaja, puh. 040 504 8296
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessi-teollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 89 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 540 henkilöä. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä ja se kuuluu Pohjoismaisen pörssilistan Small Cap -ryhmässä informaatioteknologian toimialaluokkaan. Lisätietoja: www.incap.fi.