INCAPIN STRATEGISET TAVOITTEET 2010

INCAP OYJ                                   PÖRSSITIEDOTE   11.5.2007 klo 11
 
  
Incap Oyj:n toimitusjohtaja Juhani Hanninen esitteli 11.5.2007 pidetyssä pääomamarkkinapäivässä Incapin strategiset tavoitteet vuoteen 2010 asti:
 
  • Incapin tavoitteena on kaksinkertaistaa liiketoimintansa vuoteen 2010 mennessä sekä orgaanisen kasvun että yritysostojen ja yritysjärjestelyjen kautta.
  • Kannattavan orgaanisen kasvun tulee ylittää markkinoiden keskimääräinen kasvu, joka tutkimuslaitosten arvioiden mukaan on lähivuosina noin 10 % vuodessa.
  • Incap ylläpitää tasapainoisen asiakaspohjan siten, että riippuvuus yhdestä asiakastoimialasta on alle 30 %.
  • Incap tavoittelee merkittävää liiketoimintaa Intiassa vuonna 2007. Yhtiön lähivuosien kasvu painottuu Suomen ulkopuolelle, jossa tavoitteen mukaisesti vähintään puolet yhtiön toiminnasta sijaitsee vuonna 2010.
 
“Tavoittelemme voimakasta kasvua ja toiminnan kansainvälistymistä. Tämä on välttämätöntä Incapin kilpailukyvyn ylläpitämiseksi, sillä suuri osa strategisista asiakkaistamme toimii globaalisti ja edellyttää meiltä palvelua myös Suomen ja Euroopan rajojen ulkopuolella”, sanoo Incapin toimitusjohtaja Juhani Hanninen.
 
“Yhtiön lähivuosien kasvu tulee olemaan voimakkainta Suomen ulkopuolella. Haluamme ottaa oman paikkamme Aasian kasvavilla markkinoilla, minkä lisäksi vahvistamme asemaamme Euroopassa ja kehitämme toimintaamme nykyisissä yksiköissä.”
 
 
INCAP OYJ
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
talousjohtaja Anne Sointu, puh. 040 347 2059
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
Helsingin pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 89 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 540 henkilöä. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä ja se kuuluu Pohjoismaisen pörssilistan Small Cap -ryhmässä informaatio-teknologian toimialaluokkaan. Lisätietoja: www.incap.fi.