JUKKA TURTOLA NIMITETTY INCAPIN KANSAINVÄLISESTÄ MYYNNISTÄ JA MARKKINOINNISTA VASTAAVAKSI JOHTAJAKSI

INCAP OYJ                       LEHDISTÖTIEDOTE       19.6.2007 klo 9.30
 
 
Incap-konsernin kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 25.6.2007 alkaen on nimitetty DI Jukka Turtola (46).
 
Jukka Turtolalla on laaja kokemus kansainvälisestä teknologialiiketoiminnasta. Hän on monipuolisen uransa aikana toiminut myynnin ja markkinoinnin eri johtotehtävissä Datex-Ohmedan (Instrumentarium) ja GE Healthcaren palveluksessa, viimeksi GE Healthcare, Clinical Systems -yhtiössä Latinalaisen Amerikan toiminnoista vastaavana johtajana nimikkeellä General Manager, Sales and Marketing.
 
Petri Saari, joka on kehittänyt Incapin myyntiä ja markkinointia menestyksekkäästi vuodesta 2002 lähtien, on nimitetty Euroopan myynnistä vastaavaksi johtajaksi 25.6. alkaen (Vice President, Sales Europe). Hän on edelleen myös johtoryhmän jäsen.
 
“Uudistamme myynnin organisaatiorakennetta varmistaaksemme Incapin strategisten kasvutavoitteiden saavuttamisen. Olemme juuri käynnistäneet aktiivisen myyntityön Intiassa ja haluamme lisäksi panostaa entistä vahvemmin myös strategisesti tärkeään Euroopan markkina-alueeseen. Jukka Turtolan kansainvälinen kokemus puolestaan tukee erinomaisesti koko konsernin kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin kehittämistä “, sanoo Incapin toimitusjohtaja Juhani Hanninen.
 
 
INCAP OYJ
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
Helsingin pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessi-teollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 89 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu Helsingin Pörssissä ja se kuuluu Pohjoismaisen pörssilistan Small Cap -ryhmässä informaatioteknologian toimialaluokkaan. Lisätietoja: www.incap.fi.