JARMO KOLEHMAINEN NIMITETTY INCAPIN INTIAN TOIMINNOISTA VASTAAVAKSI JOHTAJAKSI

INCAP OYJ            LEHDISTÖTIEDOTE     19.11.2007 klo 14
 
 
Insinööri Jarmo Kolehmainen (42) on nimitetty Incapin Intian toimintojen johtajaksi ja konsernin tytäryhtiön Incap Contract Manufacturing Services Private Limitedin toimitusjohtajaksi 1.1.2008 alkaen.  Jarmo Kolehmaisen asemapaikka on Bangalore ja hän raportoi konsernin toimitusjohtaja Juhani Hanniselle.
 
Kolehmainen siirtyy Incapin palvelukseen Perlos Telecommunication & Electronic Components (India) Pvt. Ltd:n toimitusjohtajan tehtävästä. Hän on ollut Perloksen palveluksessa vuodesta 1999 toimien monipuolisissa johtotehtävissä mm. Assembly Solutions – ja Automation -liiketoimintaryhmissä. Hän on kansainvälisen uransa aikana käynnistänyt ja johtanut liiketoimintaa niin Intiassa, Aasiassa kuin Euroopassakin. Operatiivisen liiketoiminnan ohella hän on vastannut muun muassa Intian tehtaan rakennusprojektista ja muista toiminnan käynnistämiseen liittyvistä tehtävistä, prosessien kehittämisestä, myynninedistämisestä ja suunnittelutoiminnoista.
 
“Jarmo Kolehmaisen mittava kansainvälinen kokemus tuo Incapille osaamista, jota voimme hyödyntää monipuolisesti yhtiömme kasvussa ja kansainvälistymisessä. Laajan kontaktiverkostonsa ja hyvän markkinatuntemuksensa ansiosta hän tuo vahvan panoksen Intian toimintojemme kehittämiseen”, kertoo Incapin toimitusjohtaja Juhani Hanninen.
 
Incapin Intian toimintoja nykyisin johtavan Jarmo Ukonahon määräaikainen työsopimus päättyy vuoden lopussa. Toimitusjohtaja Hanninen: “Voimme olla tyytyväisiä siihen, mitä Incap on tähän mennessä saavuttanut Intiassa. Kiitän Jarmo Ukonahoa lämpimästi hänen työpanoksestaan ja toivotan menestystä tuleviin haasteisiin.”
 
 
INCAP OYJ
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296

JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 89 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 750 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.