INCAP AIESOPIMUKSEEN ABB OY:N KANSSA LATTAKUPARIKÄÄMINNÄN VALMISTUKSESTA

Incap Oyj         Lehdistötiedote        21.12.2007 klo 10.30
 
 

Incap on allekirjoittanut aiesopimuksen ABB Oy:n Sähkökoneet-yksikön kanssa koskien sähkömoottoreiden magneettinapojen lattakuparikääminnän valmistuksen siirtämistä ABB:lta Incapille. Lattakuparikäämintää tehdään sähkömoottoreiden napoihin, joista suurin osa menee säädettyihin moottorikäyttöihin kuten laivojen potkurimoottoreihin ja metalliteollisuuden valssimoottoreihin.

 
Varsinainen sopimus on tarkoitus allekirjoittaa helmikuussa 2008. Mikäli sopimus toteutuu, lattakuparikääminnän valmistuksen siirto Incapin Vaasan tehtaalle käynnistyy kesäkuussa 2008.
 
Incap hankkii lattakuparikäämintää varten juotos- ja eristyskoneita ja arvion mukaan käämintä työllistää yhtiön Vaasan tehtaalla yli 10 henkilöä.
 
INCAP OYJ
 
Lisätietoja:
Jukka Turtola, myyntijohtaja, puh. 040 544 4964
Hannele Pöllä, viestintäjohtaja, puh. 040 504 8296

 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet Suomessa
 
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessi-teollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 89 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 750 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. Lisätietoja: www. incap.fi